Brooklawn, NJ vs West Seneca, NY (Aug 12, 2013)

 
Box Score
 

Mid-Atlantic Region 2
Brooklawn, NJ at West Seneca, NY
Aug 12, 2013 at Camden, NJ (Campbell's Field)

Brooklawn, NJ 9 (42-8)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Fran Kinsey rf/1b 
Mike Garofolo cf 
Sean Breen 2b 
Nick Cieri 3b 
Jonathan Gonzalez c  12 
Tyler Mondile dh 
Anthony Harrold 1b 
   Brandon Gray pr/rf 
Pete Farlow ss 
John Theckston lf 
Matt Parr p 
   Dan Higgins p 
   Mike Shawaryn p 
Totals  38  14  27 
  

West Seneca, NY 6 (31-5)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Paul Wujek ss 
Bill Sulkowski cf 
   Zach Trumpler p 
Ian Allen 1b 
Mike Prentice c 
Liam Kelly 3b 
Noah Thompson 2b 
Justin Krzemien dh/rf 
Austin Spindler lf 
Corey Fermo rf/cf 
   Josh Fuller ph 
Matt Keating p 
   Ryan Keating p 
Totals  33  11  12  27  12  13 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
Brooklawn, NJ....... 105 000 021 -  9 14  2
West Seneca, NY..... 300 012 000 -  6  8  0
-------------------------------------------
E - Gonzalez, J; Farlow, P. LOB - NJ-Host 8; NY 13. 2B - Harrold, A; Theckston, J. HBP - Wujek, P. SF - Cieri, N; Thompson, N. SB - Kinsey, F 4; Garofolo, M; Breen, S; Cieri, N; Gray, B; Fermo, C. CS - Garofolo, M; Gray, B.

Brooklawn, NJ   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
Matt Parr   4.0  14  21    
Dan Higgins W,1-1  3.0  12  17    
Mike Shawaryn S,1  2.0    
  
West Seneca, NY   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
Matt Keating   7.0  29  34  10    
Ryan Keating L,0-1  0.1    
Zach Trumpler   1.2    

Win - Higgins, D (1-1). Loss - Keating, R (0-1). Save - Shawaryn, M (1). WP - Parr, M 2; Higgins, D; Trumpler, Z; Keating, M 2. HBP - by Higgins, D (Wujek, P). Inherited runners/scored: Higgins, D 2/1; Keating, R 1/0; Trumpler, Z 1/0. Pitches/strikes: None.

Umpires - HP: Bob Walker 1B: Joe Volpe 2B: Tim O'Toole 3B: Don Warner
Start: 1:00 Time: 3.20 Attendance: 725

Parr, M faced 2 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Mid-Atlantic Region 2
Brooklawn, NJ at West Seneca, NY
Aug 12, 2013 at Camden, NJ (Campbell's Field)

Brooklawn, NJ starters: 10/rf Kinsey, F; 6/cf Garofolo, M; 15/2b Breen, S; 29/3b Cieri, N; 13/c Gonzalez, J; 27/dh Mondile, T; 28/1b Harrold, A; 25/ss Farlow, P; 11/lf Theckston, J; 23/p Parr, M;

West Seneca, NY starters: 3/ss Wujek, P; 10/cf Sulkowski, B; 35/1b Allen, I; 9/c Prentice, M; 31/3b Kelly, L; 2/2b Thompson, N; 21/dh Krzemien, J; 22/lf Spindler, A; 23/rf Fermo, C; 8/p Keating, M;

Brooklawn, NJ 1st - Kinsey, F walked. Kinsey, F stole second. Garofolo, M singled through the right side; Kinsey, F advanced to third. Breen, S struck out looking. Cieri, N flied out to cf, SF, RBI; Kinsey, F scored. Garofolo, M stole second. Gonzalez, J grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

West Seneca, NY 1st - Wujek, P singled to left field. Sulkowski, B walked; Wujek, P advanced to second. Allen, I flied out to cf; Wujek, P advanced to third. Prentice, M popped up to 2b. Kelly, L walked; Sulkowski, B advanced to second. Thompson, N walked, RBI; Kelly, L advanced to second; Sulkowski, B advanced to third; Wujek, P scored. Thompson, N advanced to second, out at second ss to 2b to 3b to 2b; Kelly, L advanced to third, scored on a throwing error by c, unearned; Sulkowski, B scored on a wild pitch. 3 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Brooklawn, NJ 2nd - Mondile, T flied out to rf. Harrold, A doubled to right field. Farlow, P lined out to ss. Theckston, J struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

West Seneca, NY 2nd - Krzemien, J popped up to 2b. Spindler, A flied out to rf. Fermo, C singled to right field. Fermo, C stole second. Wujek, P grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Brooklawn, NJ 3rd - Kinsey, F singled to left field. Garofolo, M struck out swinging; Kinsey, F stole second. Breen, S singled up the middle, RBI; Kinsey, F scored. Breen, S advanced to second on a wild pitch. Cieri, N walked. Gonzalez, J singled to right center, RBI; Cieri, N advanced to second; Breen, S scored. Mondile, T walked; Gonzalez, J advanced to second; Cieri, N advanced to third. Harrold, A walked, RBI; Mondile, T advanced to second; Gonzalez, J advanced to third; Cieri, N scored. Harrold, A advanced to second; Mondile, T advanced to third; Gonzalez, J scored on a wild pitch. Farlow, P singled to shortstop, RBI; Harrold, A advanced to third; Mondile, T scored. Theckston, J flied out to cf. Kinsey, F popped up to 1b. 5 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

West Seneca, NY 3rd - Sulkowski, B struck out looking. Allen, I walked. Prentice, M flied out to cf. Kelly, L walked; Allen, I advanced to second. Thompson, N reached on a fielder's choice; Kelly, L advanced to second; Allen, I out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Brooklawn, NJ 4th - Garofolo, M struck out swinging. Breen, S singled to right field. Breen, S stole second. Cieri, N flied out to lf. Gonzalez, J grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

West Seneca, NY 4th - Krzemien, J walked. Spindler, A reached on a fielder's choice; Krzemien, J out at second 3b to 2b. Fermo, C reached on a fielder's choice; Spindler, A advanced to second on a throwing error by ss, out at third rf to 3b. Wujek, P struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Brooklawn, NJ 5th - Mondile, T flied out to rf. Harrold, A singled to left field. Farlow, P popped up to 1b. Theckston, J reached on a fielder's choice; Harrold, A out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

West Seneca, NY 5th - Sulkowski, B walked. Sulkowski, B advanced to second on a wild pitch. Allen, I singled to left field, advanced to second on the throw; Sulkowski, B advanced to third. Higgins, D to p for Parr, M. Prentice, M struck out. Kelly, L walked. Thompson, N flied out to rf, SF, RBI; Sulkowski, B scored. Krzemien, J struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Brooklawn, NJ 6th - Kinsey, F grounded out to ss. Garofolo, M grounded out to p, bunt. Breen, S grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

West Seneca, NY 6th - Spindler, A singled up the middle. Fermo, C struck out swinging. Wujek, P hit by pitch; Spindler, A advanced to second. Sulkowski, B singled to left field; Wujek, P advanced to second; Spindler, A advanced to third. Allen, I reached on a fielder's choice, RBI; Sulkowski, B out at second 2b to ss; Wujek, P advanced to third; Spindler, A scored. Prentice, M walked; Allen, I advanced to second. Kelly, L walked, RBI; Prentice, M advanced to second; Allen, I advanced to third; Wujek, P scored. Thompson, N struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Brooklawn, NJ 7th - Cieri, N singled up the middle. Cieri, N stole second. Gonzalez, J flied out to cf. Mondile, T grounded out to 2b; Cieri, N advanced to third. Harrold, A popped up to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

West Seneca, NY 7th - Krzemien, J struck out looking. Spindler, A singled up the middle. Fermo, C singled through the left side; Spindler, A advanced to second. Fermo, C advanced to second; Spindler, A advanced to third on a wild pitch. Wujek, P struck out looking. Sulkowski, B grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Brooklawn, NJ 8th - Keating, R to p for Keating, M. Farlow, P flied out to cf. Theckston, J doubled to left field. Keating, R to p for Sulkowski, B. Krzemien, J to rf. Fermo, C to cf. / for Keating, R. Kinsey, F singled to left field, RBI; Theckston, J scored. Kinsey, F stole second. Kinsey, F stole third. Garofolo, M singled up the middle, RBI; Kinsey, F scored. Trumpler, Z to p for Keating, R. Garofolo, M out at second c to 2b, caught stealing. Breen, S out at first 1b to p. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

West Seneca, NY 8th - Shawaryn, M to p for Higgins, D. Allen, I struck out swinging. Prentice, M walked. Kelly, L flied out to rf. Thompson, N singled to right center; Prentice, M advanced to second. Krzemien, J struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Brooklawn, NJ 9th - Cieri, N walked. Gonzalez, J struck out swinging. Cieri, N advanced to second on a wild pitch. Mondile, T flied out to lf. Harrold, A singled to right field, RBI; Cieri, N scored. Gray, B pinch ran for Harrold, A. Gray, B stole second. Farlow, P singled to shortstop; Gray, B advanced to third. Gray, B out at home c to 2b to c to 3b to p, caught stealing. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

West Seneca, NY 9th - Kinsey, F to 1b. Gray, B to rf. Spindler, A grounded out to 2b. Fuller, J pinch hit for Fermo, C. Fuller, J struck out swinging. Wujek, P struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.